Gradient

SZÁMTALAN LEHETŐSÉG

1 studió

INTRO

A 2019 óta működő Tintahal Studióban fotózás, videó és filmkészítés, valamint különféle rendezvények egyaránt tarthatóak. A hely legnagyobb különlegessége az igény szerint átalakítható studiókonyha, valamint a támogató háttérkonyha, ahol professzionálisan felszerelt eszközök várják a vendégeket elsősorban gasztro témájú produkciókhoz.

 

A bérelhető studió a Váci úti irodafolyosó közepén helyezkedik el, mindenhez közel egy AAA kategóriás irodaház utcakapcsolatos földszintjén - ennek minden előnyével. Nem kell a felszereléssel nyűglődni, minden eszköz könnyen le és felrakodható, mégsem egy kietlen gyártelepen, hanem a megrendelő számára is könnyen elérhető, minden igényt kielégítő környezetben folyhat a munka.  

A studiótér átalakítható kisebb rendezvények, prezentációk, sajtótájékoztatók, termékbemutatók, terméktesztek sőt közös főzések tartására is. 20 ember ültetve könnyedén elfér, valamint rendelkezésre áll 3 mobil konyhasziget, amiken összesen 8-10 fős társaságok főzhetnek - akár csapatépítés, akár céges tréning jelleggel.  

FOTÓK 

A STUDIÓBÓL

Elkülöníthető ügyféltérrel, külön sminkszobával, 2 mosdóval, 3x32 A, működő - és igény szerint - átalakítható studió-konyhával, számtalan konyhai eszközzel és kellékkel

100 m

studiótér

Központi lokáció

A Váci úti "irodafolyosó" legfrekventáltabb helyén az Árpád híd és a Nyugati tér között. A földszinti studió közvetlen utca-kapcsolatos, házon belül étterem és mélygarázs található, parkolás közvetlen a studió mellett.

Profi segítség

Igény szerint fotóst, asszisztenst, operatőrt valamint konyhai kisegítőket, séfeket tudunk biztosítani az alkalomnak megfelelően.

támogató konyha

A studió területén, de elkülönítve egy külön professzionálisan felszerelt konyha áll rendelkezésre (a studiókonyha mellett),

hogy az előkészítés és a produkció zavartalanul tudjon folyni. 

studió

másként

A forgatásokon és fotózásokon túl a studió számtalan másra is használható. Néhány példa: sajtótájékoztató, termékbemutatók és tesztek, prezentációk, csapatépítők, tréningek stb.

Tintahal studio.

GTC WhiteHouse 
1134 Budapest 
Váci út 47.

 

foglalás és árak: 

mail@tintahal.hu

 

Tel: +36-30-692-8340

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

AKIKkel

MÁR DOLGOZTUNK

kérdésem van!
felteszem!

© 2019 by Tintahal Design Kft.