top of page
photo-of-airplane-with-smoke-trail-2088203_edited_edited.jpg

KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOKNAK


MEGOLDÁSOK

Magic%20Hand_edited.png

INTRO

A Tintahal Design 20 éve sikeresen működik a reklám- és marketing kommunikációs piacon.

 

Főbb partnereink már kezdetben is a multinacionális vállalatok világmárkái voltak, de természetesen párhuzamosan kis és középvállalkozások marketingtevékenységét is segítettük legyen szó arculattervezésről, csomagolás-tervezésről, weboldal építésről vagy éppen kiadványszerkesztésről, fotózásról.

A nagy márkákkal közös munka során szerzett tapasztalatok semmihez sem hasonlíthatóak, amennyiben ezt a gyakorlati tudást nem igazán lehet megszerezni máshogy, viszont felhasználhatóak a KKV-k kommunikációjában is. 

ARCULAT
KIADVÁNY
WEBSITE
BANNEREK
FOTÓZÁS
VIDEÓFORGATÁS
LOGOTERVEZÉS
NÉVJEGYTERVEZÉS
TERMÉKCSOMAGOLÁS
MOLINÓ
KIÁLLÍTÁS
RENDEZVÉNY
NYOMDAI MUNKÁK

refe.png

EGY ÜGYNÖKSÉG SZÁMTALAN FUNKCIÓ

Tudjuk, hogy egy kisvállalkozás nem rendelkezik "végtelen" pénzügyi és emberi erőforrással. Ha csak a pénzügyekre koncentrálunk, akkor ezt a véges büdzsét sem feltétlenül marketingre költi egy induló vállalkozás, ezért minden egyes partnerünkkel személyre szabott rugalmas fizetési rendszerben szoktunk együttműködni.

Ahhoz, hogy megfizethető szolgáltatásokat tudjunk nyújtani partnereinknek tudatosan alacsonyan tartjuk a működési költségeinket, kis és szuperhatékonyan működő szervezetet tartunk fent, így a költségeink is alacsonyabbak más kommunikációs ügynökségnél. 

 

Munkáink házon belül készülnek, nagyon ritkán dolgozunk külsős cégekkel így a munkafolyamatok kiszámíthatóak, a költségek előre tervezhetőek és biztos, hogy minden időben és a megfelelő minőségben készül el. 

 

A tervezés során semmilyen információ nem vész el, nem vagyunk kitéve annak, hogy más ügynökségek munkájától, változó áraitól függnénk. Nincs egymásra mutogatás az elkészült anyagok minőségét illetően, mindent egy kézben tudunk tartani - egyszóval minden előre kiszámítható.

AKIK MÁR MEGBÍZTAK BENNÜNK

KAPCSOLAT
ÉS ÜZENET

Pink Smoke

TintahalDesign.


1116 Budapest 
Albertfalva u. 5/a.

 

mail@tintahal.hu

 

Tel: +36-30-692-8340

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Thanks for submitting!

bottom of page