abstract-oil-painting-acrylic-art-1546249.jpg
photo-of-airplane-with-smoke-trail-2088203_edited_edited.jpg

KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOKNAK


MEGOLDÁSOK

Magic%20Hand_edited.png

INTRO

A Tintahal Design 20 éve sikeresen működik a reklám- és marketing kommunikációs piacon.

 

Főbb partnereink már kezdetben is a multinacionális vállalatok világmárkái voltak, de természetesen párhuzamosan kis és középvállalkozások marketingtevékenységét is segítettük legyen szó arculattervezésről, csomagolás-tervezésről, weboldal építésről vagy éppen kiadványszerkesztésről, fotózásról.

A nagy márkákkal közös munka során szerzett tapasztalatok semmihez sem hasonlíthatóak, amennyiben ezt a gyakorlati tudást nem igazán lehet megszerezni máshogy, viszont felhasználhatóak a KKV-k kommunikációjában is. 

ARCULAT
KIADVÁNY
WEBSITE
BANNEREK
FOTÓZÁS
VIDEÓFORGATÁS
LOGOTERVEZÉS
NÉVJEGYTERVEZÉS
TERMÉKCSOMAGOLÁS
MOLINÓ
KIÁLLÍTÁS
RENDEZVÉNY
NYOMDAI MUNKÁK

refe.png

EGY ÜGYNÖKSÉG SZÁMTALAN FUNKCIÓ

Tudjuk, hogy egy kisvállalkozás nem rendelkezik "végtelen" pénzügyi és emberi erőforrással. Ha csak a pénzügyekre koncentrálunk, akkor ezt a véges büdzsét sem feltétlenül marketingre költi egy induló vállalkozás, ezért minden egyes partnerünkkel személyre szabott rugalmas fizetési rendszerben szoktunk együttműködni.

Ahhoz, hogy megfizethető szolgáltatásokat tudjunk nyújtani partnereinknek tudatosan alacsonyan tartjuk a működési költségeinket, kis és szuperhatékonyan működő szervezetet tartunk fent, így a költségeink is alacsonyabbak egy átlagos kommunikációs ügynökségnél. 

 

Munkáink házon belül készülnek, nagyon ritkán dolgozunk külsős cégekkel így a munkafolyamatok kiszámíthatóak, a költségek előre tervezhetőek és biztos, hogy minden időben készül el. 

 

Egy példa, hogy miért is jó ez: egy induló vállalkozás általunk tervezett arculatához, házon belül tudunk profi stúdió körülmények közt fotót készíteni saját eszközeinkkel. Ezután elkezdhetjük mondjuk építeni a weboldalt, amihez akár videós tartalmat is tudunk forgatni szintúgy a saját studiónkban, sőt az utómunkát is mi végezzük házon belül. Ezzel párhuzamosan meg tudjuk tervezni adott esetben a vállalkozás offline hirdetését, esetleg a közelgő szakmai kiállításra az összes nyomdai anyagot (roll-up-tól a katalógusig) nyomdai előkészítéssel együtt, amit partnernyomdánkkal ki is tudunk nyomtatni. Amikor mindennel elkészültünk nálunk akár sajtótájékoztatót is összehívhat, hogy megismertesse az új vállalkozását vagy bemutathatja cégének új termékét egy előadás során, esetleg kollégáinak tud tartani nálunk workshopot vagy tréninget.

 

A fenti folyamatban semmilyen információ nem vész el, nem vagyunk kitéve annak, hogy függnénk más ügynökségek munkájától, változó áraitól. Így nincs egymásra mutogatás az elkészült anyagok minőségét illetően, mindent egy kézben tudunk tartani - egyszóval minden előre kiszámítható.

AKIK MÁR MEGBÍZTAK BENNÜNK

KAPCSOLAT
ÉS ÜZENET

Pink Smoke

TintahalDesign.

GTC WhiteHouse 
1134 Budapest 
Váci út 47.

 

mail@tintahal.hu

 

Tel: +36-30-692-8340

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Thanks for submitting!