top of page
Gradient

SZÁMTALAN LEHETŐSÉG

1 stÚdió

ÁRAINK

A feltüntetett árak irányadó árak, pontos kalkulációt a produkció ismeretében tudunk számítani.

14.000 HUF / óra

18.000 HUF / óra

STÚDIÓ HÁTTÉRKONYHÁVAL  

INTRO

A 2019 óta működő Tintahal Stúdióban fotózás, videó és filmkészítés, valamint különféle rendezvények egyaránt tarthatóak. A hely legnagyobb különlegessége az igény szerint átalakítható stúdiókonyha, valamint a támogató háttérkonyha, ahol professzionálisan felszerelt eszközök várják a vendégeket elsősorban gasztro témájú produkciókhoz.

 

A bérelhető stúdió a Váci úti irodafolyosó közepén helyezkedik el, mindenhez közel egy AAA kategóriás irodaház utcakapcsolatos földszintjén - ennek minden előnyével. Nem kell a felszereléssel nyűglődni, minden eszköz könnyen le és felrakodható, mégsem egy kietlen gyártelepen, hanem a megrendelő számára is könnyen elérhető, minden igényt kielégítő környezetben folyhat a munka.  

A stúdiótér átalakítható kisebb rendezvények, prezentációk, sajtótájékoztatók, termékbemutatók, terméktesztek sőt közös főzések tartására is. 20 ember ültetve könnyedén elfér, valamint rendelkezésre áll 3 mobil konyhasziget, amiken összesen 8-10 fős társaságok főzhetnek - akár csapatépítés, akár céges tréning jelleggel.  

STÚDIÓ  

Blue Abstract Shapes

FOTÓK 

A STÚDIÓBÓL

Elkülöníthető ügyféltérrel, külön sminkszobával, 2 mosdóval, 3x32 A, működő - és igény szerint - átalakítható stúdió-konyhával, számtalan konyhai eszközzel és kellékkel.

100 m2 
stúdiótér

Központi lokáció

A Váci úti "irodafolyosó" legfrekventáltabb helyén az Árpád híd és a Nyugati tér között. A földszinti studió közvetlen utca-kapcsolatos, házon belül étterem és mélygarázs található, parkolás közvetlen a stúdió mellett, vagy a mélygarázsban.

Profi segítség

Igény szerint fotóst, asszisztenst, operatőrt valamint konyhai kisegítőket, séfeket tudunk biztosítani az alkalomnak megfelelően.

támogató konyha

A stúdió területén, de elkülönítve egy külön professzionálisan felszerelt konyha áll rendelkezésre (a stúdiókonyha mellett),

hogy az előkészítés és a produkció zavartalanul tudjon folyni. 

studió

másként

A forgatásokon és fotózásokon túl a stúdió számtalan másra is használható. Néhány példa: sajtótájékoztató, termékbemutatók és tesztek, prezentációk, csapatépítők, tréningek, demofőzések stb.

gtcwh_drone01_final.jpg

Tintahal studio.

GTC WhiteHouse 
1134 Budapest 
Váci út 47.

 

foglalás és árak: 

mail@tintahal.hu

 

Tel: +36-30-692-8340

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
60583504_2665575420150236_39394120490580
photo-of-airplane-with-smoke-trail-2088203_edited.jpg

AKIKkel

MÁR DOLGOZTUNK

kérdésem van!
felteszem!

Köszönjük az üzenetet, hamarosan jelentkezünk!

bottom of page